Vähän minusta

Hei, hauska tutustua!

Tässä blogitekstissä kerron helpolla suomen kielellä vähän itsestäni.

Nimeni on Sanni. Olen kotoisin pienestä kylästä Itä-Suomesta. Opiskelin suomen kieltä Jyväskylän yliopistossa, koska halusin opettaa suomea ihmisille, jotka muuttavat Suomeen.

Minusta on hauskaa ja mielenkiintoista tavata ihmisiä eri maista ja kulttuureista, ja suomen kielen opettajana se on mahdollista!

Tykkään myös itse opiskella kieliä. Koulussa suosikkiaineeni oli englanti, ja olen opiskellut myös ruotsia, saksaa, vähän ranskaa ja arabiaa. Tiedän, miltä tuntuu opiskella uutta kieltä aikuisena, ja se auttaa minua ymmärtämään opiskelijoita.

Minusta on kiva opettaa verkossa, koska voin tehdä töitä kotona ja asiakkaani voivat myös opiskella kotona tai missä vain! Ei haittaa, jos opiskelijani asuu toisessa kaupungissa tai maassa.

Vapaa-ajalla harrastan musiikkia: minulla on kotona ukulele, huilu ja klarinetti, ja tykkään myös laulaa ja kuunnella musiikkia.

Joskus katson Youtubesta jooga- ja pilatesvideoita. Ennen koronaa harrastin tanssia, ja haluan aloittaa sen uudestaan, kun se on mahdollista!

Mukavaa viikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: